Dynamic


  Analysis for providing


  Resources for your


  Business Development


NEWSLETTER

Va puteti inscrie la newsletterul nostru pentru a afla cele mai noi detalii

  

      Despre DAR BUSINESS DEVELOPMENT


     DAR Business Development a fost constituită în dificilul an 2010 şi are ca principal obiect de activitate consultanţa pentru afaceri şi management; adresata firmelor mici si mijlocii,
ea reuneşte o echipă formată specialişti care se bucură de un background tehnico-economic şi lingvistic excelent, precum şi coordonatori pe proiecte specifice.

     Promovand un concept inovativ de intermediere si colaborare compania noastra ofera consiliere la sediul clientului raspunzand astfel, credem noi cel mai bine nevoilor sale. Serviciile pe care vi le propunem se refera la procurarea resurselor pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra.

     Ne asumam responsabilitatea rezultatelor obtinute de clientii care  utilizeaza serviciile noastre, realizand analize complexe ale proiectelor, punand in tot acest proces expertiza si experienta unei echipe complementare.

     Printre colaboratorii nostrii veti gasi specialisti cu competente in diverse arii de activitate precum: finantare, contabilitate, juridic, logistica, dezvoltare si implementare software, resurse umane, putem constitui o echipa de consultanti care poate realiza analiza activitatii si identificarea domeniilor deficitare din cadrul unei organizatii, indiferent de profilul de activitate al acesteia.


Echipa noastra


Metoda noastra


      Printre colaboratorii nostrii veti gasi specialisti cu competente in diverse arii de activitate precum: finantare, contabilitate, juridic, logistica, dezvoltare si implementare software, resurse umane.
      Dupa identificarea nevoilor dvs. putem constitui o echipa de consultanti care sa realizeze analiza activitatii si identificarea domeniilor deficitare din cadrul unei organizatii, indiferent de profilul de activitate al acesteia.
      În calitatea dvs. de manageri şi antreprenori sunteţi cel mai adesea preocupaţi de aspectele curente ale afacerii pe care o conduceţi fară să vă gasiţi prea des timp de a privi spre viitor.
      Nu confundaţi un plan strategic cu un plan de afaceri; planul de afaceri este destinat sa arate in general unor instituţii financiare justificarea unei anumite investistitii, cuantificând impactul acesteia.
      Fară acest document, întreprinzătorul trebuie sa fie un geniu al improvizaţiei, ceea ce este mult mai dificil decât realizarea unui plan strategic si îmbunatatirea lui periodică.
      În orice domeniu v-aţi desfasura activitatea, angajaţii dvs. reprezintă partea cea mai importanta a afacerii dvs. cu ajutorul nostru îi puteti determina pe aceştia să lucreze cu dvs. nu pentru dvs.